Anmäl dig gratis

22 februari 08:00-09:00Zington

Har ni koll på hur kunden upplever er kundresa och vart ni har era största utmaningar?

1/3 konsumenter menar att upplevelsen är så pass avgörande att de skulle överge ett företag efter bara en dålig upplevelse. Under detta exklusiva frukostseminarium får du insikter och tips direkt från flygjätten SAS och stiftelsen Berättarministeriet som revolutionerat sin kundupplevelse med Salesforce. Du får också möjligheten att rådfråga några av Zingtons mest seniora konsulter om just den utmaning ni står inför.

    • Case
      • Andreas Broberg Henning på SAS berättar hur de skapar förutsättningar för en mer personlig kundservicefunktion. Genom att tillgängliggöra befintlig kundinformation och matcha kundens behov med rätt agent strävar de efter ett mer personlig bemötande men även ökad effektivitet och därmed minskade kostnader.
      • Simon Alzén på Berättarministeriet delar hur de förenklar och effektiviserar bokningar, uppföljning och distribution. En utveckling som frigör mer tid att fokusera på kärnverksamheten samtidigt som kundupplevelsen förbättras.
    • Panel - Zingtons experter svarar på frågor kring vanliga utmaningar kring kundresan & delar med sig av värdefulla tips.
Anmäl dig gratis

När: 22 februari, 08-09:00, frukost serveras från 07:45
Var:
Zington, Birger Jarlsgatan 9, vån 2
Dela gärna inbjudan med en kollega som du vill ta med.

Om Zington

Zington är ett Management och IT-konsultföretag och en del av det den globala IT-koncernen VASS. Vi är 250 lokala specialister och över 4000 globala, som behärskar det digitala hantverket, besitter kompetensen som krävs för att bygga de absolut bästa digitala tjänsterna. I snart 15 år har Zington som Salesforcepartner stöttat företag att förbättra och optimera sina kundresor. Salesforce är ett av våra specialistområden där vi hjälpt företag som SAS, Klarna, Sandvik och SPP. I Europa har vi över 400 Salesforcekonsulter som tillsammans innehar över 600 certifieringar. Läs mer.

Hitta till oss!

Välkommen till Zington på Birger Jarlsgatan 9, Östermalm.

För att komma in i entrén, tryck på Zington-knappen vid porten för att ringa till vår reception. Zingtons kontor finns på våning 2. 

Om du har svårt att hitta, vänligen kontakta oss på 084066800.

Anmäl dig gratis

Organisatörer

Robin Kastén
robin.kasten@zingtongroup.com

Affärsansvarig Customer Experience & Salesforce

Anders Söderman
anders.soderman@zingtongroup.com

Affärsansvarig Customer Experience & Salesforce